LA Tequila Bar Odense 

LA Tequila Bar er Odenses strandbar, som ligger i Vintapperstræde lige ved gågaden. Det der gør denne bar helt særlig er musikken, de billige priser og alle de fede events, der popper op hver måned hele året rundt. Når du går ned af trappen, bliver du mødt af mangfoldige gæster og ramt af en sydlandsk varme, der spreder glæde i hele kroppen og hiver smilebåndet opad. Væggene er dekoreret med fisk og varme farver, baren er dækket af bambus og rundt omkring hænger der gamle surfboards. Bag baren står vores bartendere og værtinder klar med et glimt i øjet til at forkæle dine smagsløg.
Vi har et stort dansegulv, lige ved siden af den første bar du møder, hvor dj’en står i en gammel speedbåd og sætter ild under dine fødder med et mix af alle de gode gamle numre fra 80’erne og 90’erne kombineret med spritnye hits.
 På barkortet finder du alt fra cocktails og øl til de gode gamle 90’er drinks, som sender dig tilbage til privatfesternes tid. For her handler det om at give slip på dagens stres og lade festen bruse ind over dig. For uanset om du vil hygge med din kollega i baren eller danse amok med alle dine venner, så er det her baren for dig, der trænger til en fest i Odense. 
Aldersgrænsen er 20+ med undtagelse af særlige events. 


Du kan booke bord til festlighederne lige her.

 

Hold øje med de løbende aktiviteter og events, som sker på LA Tequila Bar Odense på Facebook.

Book dit bord
Se vores barkort