Events

EVENTS PÅ LA TEQUILA BAR i AARHUS

 

Klar til quiz på La Bar?

På LA synes vi, at det er på tide at skabe en hyggelig stemning i de tidlige timer, derfor vil vi gerne invitere jer ind til et nyt ritual på byens hyggeligste surfer-bar – nemlig, La Tequila Bar-quizzen!

Arrangementet starter kl. 20:00 sharp, tirsdag og fredag – så kom i god tid!

 Quizzen er et tilbagevende tiltag, som kommer til at finde sted hver tirsdag og fredag, hvor vi sørger for den hyggelige stemning i de tidlige timer, en masse sjove lege samt fede præmier. Du kan forvente:

– Snacks
– Gratis entré
– Fede præmier
– Sjove Konkurrencer & Happenings!

 

TILMELDING: Tilmelding er simpelt – udfyld formularen her

 

Klar på en omgang FIFA?

Som noget helt nyt, kan du nu spille FIFA på baren – på de to store skærme, er der mulighed for at slippe sin indre drenge røv løs. Hver onsdag kører vi med et ekstraordinært tilbud på vores såkaldte “FIFA pakke” til kun 149 kr. 

Pakken indeholder adgang til playstation, 2L fadøl, 1 bakke ovnvarme nachos med ost og dyppelse samt en pose chips. Derudover, kører vi med scoreboard fast hver onsdag, dvs. hver gang du har vundet en kamp, meldes dette til bartenderne som noterer og derefter kan du se dit navn pryde vores skærme inde på baren. Når måneden er omme får bedste spiller en lille overraskelse.
Det er altid muligt at spille FIFA alle ugens åbningsdage og dette er helt gratis.

 

TILMELDING: Tilmelding er simpelt – udfyld formularen her

 

 

Hvad med en kold øl over et brætspil eller to?

Som noget helt nyt, kan du på La Bar bevæge dig ud i brætspils verdenen – det har vi nemlig gjort i sammenråd med nogle skarpe eksperter, som sørger for et nyt og sjovt tema hver uge – uanset om man er seriøs omkring sit brætspil eller bare ønsker, at prøve nye sjov spil af, så er der mulighed for en god stund. Hver torsdag holder vi brætspils konkurrence med dertilhørende tema.
Det starter kl. 20:00 og er helt gratis. Derudover vil det også være muligt, at stille spørgsmål til vores brætspilsekspert, der hver uge præsenterer nye og fede spil.

 

TILMELDING: Tilmelding er simpelt – udfyld formularen her

Book dit bord gratis her
Se vores events her